Questions? Call Us.

Toll Free: 1-800-517-3005
Mon-Fri 8am to 5pm (Pacific Time)
Welcome Guest!
Log In  /  Join Us
modafinil Net Hvorfor Bør Du Overveje At Tage Provigil?
Back To Blogs List

Provigil er virkelig en spændende medicin. Det forhindrer narkoleptikere i faktisk at falde i søvn, og det ser ud til at hjælpe dem med ADD og ellers opmærksomhedsunderskudshyperaktivitetsforstyrrelse med at forblive fokuseret.

 

Men hvor hjælpsom er Provigil i behandlingen af ​​ADHD? Det afhænger helt af, hvilken undersøgelse du ser på, da Provigil allerede har vist variabel effektivitet i ADHD-terapiforsøg. Resultaterne af en undersøgelse, der indikerer den potentielle anvendelighed af Provigil som specifikt en gang-daglig ADHD-terapi, blev rapporteret i Journal of Academy of Child as well as Adolescent Psychiatry i februar 2001. En mest aktuel undersøgelse, udført af producenten for at opnå FDA-godkendelse afslørede "væsentlig forbedring" sammenlignet med noget som placebo.

 

Din krop ville være den mest nøjagtige evaluator af Provigils effektivitet som ADD såvel som ADHD-medicin. Cirka 20.000 mennesker bruger i øjeblikket Provigil off-label til behandling af ADHD-symptomer. Læger ordinerer ofte medicin "off label", hvilket betyder, at de ordinerer behandling for en sygdom, der er anderledes end hvad FDA har godkendt. Selvom det er tilladt for læger at administrere lægemidler off-label, er det forbudt for lægemiddelproducenter at sælge deres produkter til off-label applikationer. Du kan til enhver tid køb provigil danmark, hvis du gerne vil have de bedste resultater.

 

mediahandler.jpg

 

Hvad skal du gøre, hvis du opdager, at du har en søvnforstyrrelse?

 

Læger forsikrer altid deres patienter om, at det at have et søvnproblem ikke bringer deres liv i fare. De fleste af søvnproblemerne kan behandles med livsstilsændringer sammen med naturlige søvnmidler eller receptpligtige lægemidler. Modafinil køb nemt ved hjælp af online marked.

 

Det første skridt er at finde ud af, hvorfor du har svært ved at sove. Det kan skyldes stress eller sygdom. Patienter kan indtage et for stort antal koffeinholdige drikkevarer eller alkohol. Medicin, ernæring og hverdagslivsmønstre kan alle have indflydelse på søvnkvaliteten. Efter medicinske problemer er blevet tjekket ud, anbefaler vi at bruge nogle få egenomsorgstilgange, som vi faktisk har fundet ud af at være gavnlige. Du bør tjekke ud efter køb modafinil danmark for at få den bedste kvalitet.

 

Her er et par forslag til de mest udbredte søvnproblemer, organiseret efter kategori:

 

Søvnløshed

 

o Oprethold en konsekvent natterutine. Selvom det er en ferie eller en anden ferie, så prøv at stå ud af sengen på specifikt samme tidspunkt hver dag.

 

o Undgå at tage lur i løbet af dagen.

 

o Prøv afslappende teknikker som dyb vejrtrækning, yoga eller anden meditation, før du rent faktisk går i seng.

 

o Oprethold et mørkt, roligt og køligt miljø i dit soveværelse. Brug eventuelt ørepropper eller solbriller.

 

13.jpg

 

o Tænk på at prøve kosttilskud som melatonin eller naturlige terapier.

 

Apnø (søvnmangel)

 

o Hold dig væk fra alkohol og sovemedicin.

 

o Overvej at få et søvnlaboratorium til at vurdere dig for en enhed kendt som kontinuerligt positivt luftvejstryk, som hæver lufttrykket i din hals.

 

Narkolepsi 

 

o Napping kan hjælpe med narkolepsi træthed.

 

o Provigil er et nyere, mindre potent stimulans, der for nylig er blevet opdaget at være gavnligt til at opretholde årvågenhed.

 



Post a New Comment
Name:
6 - 4 =  <-- Please solve this simple math problem to post a comment.

Comments





. fuzz
fuzz
fuzz
fuzz