Questions? Call Us.

Toll Free: 1-800-517-3005
Mon-Fri 8am to 5pm (Pacific Time)
Welcome Guest!
Log In  /  Join Us
super fitt Fiola Attila
Back To Blogs List
Fiola Attila magyar válogatott labdarúgó. Kijutott a csapattal a 2021-es az EB-re is, ahol védőként fontos gólt szerzett. A Paksi SE utánpótlásában nevelkedett, játszott a harmadosztályban szereplő Paksi FC II-ben is.[2] Először első osztályú mérkőzésen 2009. április 18-án lépett pályára csereként a ZTE ellen 1–1-re végződött bajnokin. Abban az évben még kétszer kapott lehetőséget Gellei Imrétől, a Győri ETO és a DVSC ellen. Mindháromszor csere volt, összesen 43 percet töltött a pályán.

A 2009–2010-es bajnokság őszi félévében egyszer kapott egy percnyi lehetőséget, tavasszal viszont már rendre a csapat tagja volt. A Ligakupa február 20-i, Haladás elleni összecsapásán agyrázkódás miatt le kellett cserélni, miután Halmosi Péter megütötte.

2013. augusztus 5-én Egervári Sándor szövetségi kapitány meghívta a felnőtt válogatott csehek ellen készülő keretébe. 2014. október 14-én Dárdai Pál a Feröer-szigetek ellen a szünetben cserélte be. A válogatott meghatározó játékosává vált, részt vett a 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságon is, ahol az Ausztria elleni 2–0-s győzelemmel végződő csoportmérkőzést végigjátszotta, ám sérülés miatt már nem lépett pályára a torna többi mérkőzésén.

2021. március 31-én Andorra la Vella Nemzeti Stadionjában szerezte első gólját a válogatottban a 4–1-re megnyert világbajnoki selejtező mérkőzésen.

2021. június 1-jén Marco Rossi szövetségi kapitány nevezte őt a magyar válogatott Európa-bajnokságra készülő 26 fős keretébe.[6] A franciák elleni, 1–1-re végződő második csoportmérkőzésen ő szerezte a magyar válogatott gólját. A kontinenstornán a magyar válogatott mindhárom csoportmérkőzésén pályára lépett.

Puskás Akadémia
A 2014-2015-ös idény téli átigazolási időszakában a felcsúti Puskás Akadémia FC-hez igazolt.

Videoton FC
2016. augusztus 31-én a Videotonhoz szerződött.

A válogatottban
2010-ben bemutatkozott U21-es válogatottban.


Post a New Comment
Name:
6 + 8 =  <-- Please solve this simple math problem to post a comment.

Comments

View Profile   By Delgado   2 years ago
A very awesome blog post. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. I was exactly searching for. Thanks for such post and please keep it up. FaceTime




. fuzz
fuzz
fuzz
fuzz